Styrelse

Geisler Lucas

Kontakt

Telefon: +358 504 483 108

E-post: lucas.geisler@sharper.fi

Lucas Geisler

Group executive & Co-founder

Co-founder & Head of the board

Lucas har en juristexamen från Stockholms universitet. Han har dessutom läst juridik på Helsingfors universitet samt ekonomi på HANKEN och Stockholm School of Business. Efter avslutade studier jobbade Lucas på Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB med affärsjuridik och arbetsrätt. Lucas är en av grundarna av Studentwork och idag ordförande och koncernchef.

Jönsson Marcus

Kontakt

Telefon: +46 707 802 940

E-post: marcus.jonsson@sharper.se

Marcus Jönsson

Head of Sharper

Board member & Co-founder

Marcus har läst ekonomi, inköp och logistik på Blekinge tekniska högskola. Efter sin examen hittade Marcus snabbt till rekryterings- och bemanningsbranschen, eftersom branschen kombinerade hans stora intressen för företagande, människor samt deras drivkrafter. Innan han kom till Sharper var Marcus CEO på systerbolaget Studentwork. Innan Studentwork arbetade han på en internationell rekryteringsfirma. Marcus har varit med och byggt verksamheten i Sverige som VD sedan 2010 och suttit i koncernstyrelsen sedan 2015. Idag är Marcus ansvarig för Sharper.

Valkama Tomas

Kontakt

Telefon: +358 442 554 436

E-post: tomas.valkama@sharper.fi

Tomas Valkama

CEO CV-Secure

Board member

Tomas har en magisterexamen från HANKEN i Helsingfors. Tomas är en av grundarna till Studentwork och var verkställande direktör för Studentwork i Finland mellan åren 2004-2013. Idag är Tomas verkställande direktör för CV-Secure som hjälper företagskunder med kvalitetssäkra bolag, ägarstrukturer, kandidater och underleverantörer.

Kontakta oss

Klicka här eller ring oss på
+46 (0)10 1600 700.